Даниан Георгиев още днес  може да си избере специалност и

...
Даниан Георгиев още днес  може да си избере специалност и
Коментари Харесай

Даниан е сред отличниците на университетско състезание...

Даниан Георгиев още през днешния ден  може да си избере компетентност и след година да е студент в Биологическия факултет на Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ". На извършеното на 24 март ученическо съревнование " Пътешествие в биологията ", аксаковецът  получи отличната оценка от 5,50 в първия етап – решение на тест, с сан на кандидат-студентски изпит. Състезанието е извършено при висок интерес, със 109 участници от цялата страна, като най-вече бяха учениците от градове Пловдив, Карлово, Пазарджик, Асеновград, Кърджали и Лом. В първия кръг на надпреварата мериха сили 76 възпитаници, а във втория - 11 тима с общо 33-ма участници. Даниан е единственият от Пазарджик с триумф над 5,50 и един от четиримата възпитаници с отличен триумф от надпреварата. 
Резултатите от първия кръг на надпреварата ще могат да се употребяват за вход в Пловдивски университет на Биологическия факултет във всички бакалавърски специалности - Биология, Молекулярна биология, Медицинска биология, Екология и ООС, Приложна и индустриална екология, Фармацевтични биотехнологии, Биология и химия, Биология и британски език. За Даниан Георгиев остава задачата, дали да продължи да упорства за медицина или да си избере компетентност в Биологическия факултет на Пловдивския университет.
Даниан Георгиев  ученик е в 11 „ б ” клас на Профилирана гимназия „ Иван Сергеевич Аксаков ” в Пазарджик. Той е  една от гордостите на учителя по Биология в Гимназията Галина Мизова.При него всичко е с гений и твърдоглав пореден труд. Очакваме следващата година да е един от отличниците на матурата по биология. С подобен преподавател като Галина Мизова, такова дете няма по какъв начин да не успее,коментират учителите младия гений.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР